Конкурс

Клуб „Млад кинолог“ обявява конкурс за снимка – „Моето куче- чудо с лапи“. Участници могат да бъдат всички деца от Община Първомай. Всеки участник трябва да изпрати 3 снимки, от които журито ще избере 1 и ще я публикува на страницата на клуб „Млад кинолог“ . Класирането ще се обяви в две възрастови групи – деца до 12 години и деца от 13 до 18 години. Освен снимките, в рамките на две-три изречения, състезателите трябва да представят и кратък отговор на въпроса – „Защо моето куче е „чудо с лапи“.  След изпращане на фотографиите, всеки участник автоматично се съгласява те да бъдат разпространявани, отпечатвани и използвани.

e-mail: mladkinolog@abv.bg

 

Журито, в състав от Венета Кичукова, Пеньо Запрянов, Костадин Момчилов, Христо Цветков и Теодора Кирякова, ще определи две награди – „за най-лайкваният“ домашен любимец и за най- „умен“ собственик. Но награди ще има за всички.

Със снимките на призови места ще бъде направена изложба във фоаето на читалището. На 30 май в гр. Първомай, ще се проведе Специализираната изложба за далматини, на която всички участници ще могат да покажат своите домашни любимци и да получат ценни съвети от специалисти кинолози, а след закриването на изложбата – професионални снимки от  фотографите на конкурса!

Вашият коментар